Vízitáborok

Ha meg szeretnéd tudni, hol lakik a természet, fedezd fel velünk Magyarország csodálatos vizeit, csatlakozz azokhoz, akik már megtapasztalták velünk ezt a különleges szabadságot!

Vízitáborainkat a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel együttműködve, annak szakmai programjára építjük.

További ismereteket és információt a táborról a következő fülek alatt olvashattok:

1. Nagy családi vízitábor, Ásványráró

2022. augusztus 8-12.

 

2. 3 napos kenu kaland, Ásványráró

2022. augusztus 12-14.

Vízivándor, Szigetköz

Szigetköz

A vadregényes Szigetköz varázslatos folyószakaszain szervezzük ezt a hangulatos tábort.

A Duna ezer ágra szakadva hálózza be a Kisalföldet, egyedülálló természeti környezetet hozva létre. A Szigetköz számtalan folyómedre, hangulatos szigetvilága értékes ősvadon, amelyet a vízről fedezhetünk fel a legjobban.

7 nap / 6 éjszaka / 7 nap evezés
Utazás autóbusszal.

Szállás katonai sátrakban, tábori ágyakon. Napi háromszori étkezéssel.

Árak hamarosan…
18 év alatt:
felnőtteknek:

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség által kidolgozott program:

Napi bontás

1-2. nap

Dunasziget a túra első megállója, ahol két éjszakát tölt el a csapat. A hely sajátossága egy hegyi patak tisztaságú szivárgó ág, amelyen igazi különleges élmény a kenuzás. A kemping strandja a gyerekcsoportok kedvence lett.

3-4. nap

A reggeli után Kisbodak a következő úti cél, ahol két éjszakát töltenek a vándorok. A sportolni vágyóknak lehetőségük van strandröplabdázni, tollasozni, focizni.

5-6. nap

Az ötödik nap célja Ásványráró, ahol két éjszakát tölt el a csapat. Itt megannyi program várja a gyerekeket: strandröplabda, tollas, foci, lovaglás, akadálypálya, darts, billiárd, csocsó, asztalitenisz. Akik elég bátrak, és ki merik engedni a hangjukat, alkalmuk nyílik megragadni a mikrofont egy karaoke est keretében, a táncos lábúaknak just dance estet szervezünk.

7.nap

Hazautazás
Nagy családi vízitábor, Szigetköz

Nagy családi vízitábor, Szigetköz

Már hagyományosan minden évben szervezzük a családi vízitáborunkat Ásványrárón. Tartalmas öt napot tölthetünk együtt, csillagtúrákat vezetünk nektek a környéki ágrendszeren. Kedvenceitek lesznek a Szilfási-ág a Gatyai-Dunán, vadregényes, szűk nádasaival, az Árvai-zárás, az Ásványi fenékküszöb és hallépcsővel és a Szobori-rét mólója, na ott kötelező vízbe ugrálni. Ha a csapat bevállalós, miért ne lenne az, lehetőség van átmenni egy napot Kisbodakra, onnan visszaevezni Ásványráróra, és akkor megcsodálhatjátok a Tündértavunkat, és a Bodaki ágvégzárást, a kicsi belső tóval, ahol fürödni szoktunk.

5 nap / 4 éjszaka / 5 nap evezés
Egyéni utazással.

Maximum létszám: 40 fő

Szállás: Part Kemping, Ásványráró. 6 ágyas, zuhanyzós, koedukált kőházakban, vagy saját sátorban. Teljes ellátással, evezés minden nap, sok sport, sok közösségépítő program, tábortűz, bográcsozás, zene, tánc…

Árak hamarosan…
kőházban:
saját sátorban:
Ha csomagban kéritek, a 3 napos kenus hétvégével, és teljes hetet maradtok velünk, az árak: kőházban , saját sátorban hamarosan…

Grafika: Civertan

Napi bontás

1. nap

Érkezés legkésőbb 13 óráig, mert délután evezünk. Első étkezés a vacsora, előtte otthonról hozott finomságokkal lakunk jól. Opció a kemping szuper büféje is. Vacsora után ismerkedési est.

2-4. nap

Igazodunk a párhuzamosan esetleg velünk táborozó vándorokhoz, engedjük őket korán reggelizni. 10 óra körül vízre tesszük a kenukat, és vízen fogyasztjuk el a hidegcsomagot. 16 óra körül érünk vissza a napi túráról, utána szabad program. Bővült a kemping kínálata, már szabadtéri kemence is van, ott sülhet pizza, szendvics, hús. Gyerekek szokás szerint sütnek rengeteg palacsintát, a felnőtteknek is jut. 🙂

5. nap

Utolsó nap is készülünk vízre, a közeli ártéri területre evezünk be, ahol vízi madarakat lesünk, majd szabad préda minden hajóegység, kipróbálhattok egyes versenykajakokat, gyakorolhatjátok a borulást kenuval.
3 napos kenu kaland, Ásványráró

Kenu kaland, Ásványráró

Kedvenc vízünk, kedvenc kempingünk vár Téged is! Ha csak egy hétvégére tudsz elszakadni a munkából, vagy lemaradtál a többi táborunkról, három nap, négy barát, egy kenuban! Gyere velünk Ásványráróra, olyan hétvégi programot állítottunk össze, láb nem marad szárazon. Mindhárom nap evezünk az ásványrárói ágrendszeren, szombati napra hosszú túrával készülünk nektek, hogy garantáltan elfáradva engedjünk haza. Természet, sport, barátságok…

3 nap / 2 éjszaka / 3 nap evezés
Egyéni utazással.

Maximum létszám: 40 fő

Szállás: Part Kemping, Ásványráró. 6 ágyas, zuhanyzós, koedukált kőházakban, vagy saját sátorban. Teljes ellátással, evezés minden nap, sok sport, sok közösségépítő program, tábortűz, bográcsozás, zene, tánc…

Árak hamarosan…
kőházban:
saját sátorban:
Ha csomagban kéritek, a nagy családi vízitáborral, és teljes hetet maradtok velünk, az árak: kőházban, saját sátorban hamarosan….

 

Napi bontás

1. nap

Érkezés 13 óráig, mert délután evezünk. Első étkezés a vacsora, előtte otthonról hozott finomságokkal lakunk jól. Opció a kemping szuper büféje is. Vacsora után ismerkedési est.

2. nap

Meleg reggeli után 10 óra körül vízre tesszük a kenukat és nagy túrát teszünk a környék ágrendszereiben. Úgy állunk meg pihenni, hogy tudjatok strandolni és vízen fogyasztjuk el a hideg ebédcsomagot. Késő délután a kempingben szabad program.  Este lazítunk! 🙂

3. nap

Utolsó nap is készülünk vízre, egy rövidebb túrával zárjuk a hétvégét.
Rafting tábor
Menü