Sörhétvége, Prága

Sörhétvége Prága

Prágai vezetett sörtúrák városnézéssel, sörgyárlátogatással a Kozel birodalmában! Gasztornómiai, kultúrális, történelmi hétvége a festői Prága városában.

2 nap / 1 éjszaka

Szállás 2 ágyas apartmanokban, reggelivel.
Utazás: egyénileg, autókkal.
Indulás: 2022. november 19. hajnali 3:00!! Gvadányi Remény u. sarok. A regisztráció után igyekszünk a kiutazást a lehetőségekhez képest optimalizálni.

Ár: 20.000 Ft + 42 Euró

Ár tartalmazza a Kozel gyárlátogatást helyi idegenvezetővel, 2 vezetett városnézős sörtúra, 1 éj szállás reggelivel a Selinor Old Town Apartments 2 ágyas szobáiban.

Napi bontás

Szombat-Vasárnap

Indulás: 2022. november 19. hajnali 3:00!! Gvadányi, Remény u. sarok.

Érkezés Velka Popovicére, a Kozel sörgyárba 10:00

Prágába érünk 13 óra körül, parkolunk a hotelnál és teszünk egy rövid túrát az Óvárosban. Egy, a Vencel-tér közepétől három perc sétára lévő kocsma-komplexumba is ellátogatunk, aminek több saját főzésű söre is van. Az első emeleti helyiségben ezeket végig is kóstolhatjuk. A prémium sörökből korsó helyett kivételesen elég egy pohárka, ha nem akarjuk, hogy már kora délután le kelljen pihennünk.

15 órakor elfoglaljuk a szállást és 16 órakor indul a hosszú prágai sörtúránk…. ki meddig bírja…. Turisztikai fő állomásaink: Prágai vár, Károly-híd, Molva partja, Vencel-tér…

A várnegyedben belekóstolunk az egyszerű kocsmák világába is, majd a Károly-hídon átsétálva gyönyörű Moldva parti kilátásban gyönyörködve jutunk el egy impozáns sörözőbe, ahol valószínűleg nemcsak Prága és Csehország, de az univerzum legjobb Kozel sörét csapolják. Kóstoljuk meg a világosat és a barnát is! A sör mellé együnk egy sörkorcsolyát, a kompozíciót egy utolsó világos Kozellel és egy Becherovkával tehetjük teljessé.

A felfedezőutat az óvároshoz visszakanyarodva folytatjuk és vacsoraasztalt foglalunk egy hagyományőrző étteremben.

Vasárnap a szállodában elfogyasztott reggeli után szabadprogram délig, majd indulunk vissza Budapestre.

Falusi disznóvágás wellnesszel

Falusi disznóvágás wellnesszel

A falusi disznóvágás szerves része a magyar kultúrának, hagyományőrző és csapatépítő rendezvény is. Aki még nem vett részt egy jókedvű vidéki disznótoron, nem tudja, miből maradt ki. Aki már részt vett és legkedvesebb gyermekkori élményeinek egyike, tudja, miből maradna ki.

A régi szokásokat felelevenítve hétvégi disznólkodósra invitálunk Dávodra, a Ponty-papa Vendégházba. Szállás a kor követelményeinek és színvonalának megfelelő szobákkal, saját wellness részleggel: jakuzzi, svéd szauna, medence valamint kinti, fával fűthető fürdődézsa.

Várjuk minimum 15 fős baráti társaságok, cégek, csapatok jelentkezését e-mailben, telefonon, minden esetben egyedi árajánlatot küldünk.

3 nap / 2 éjszaka

Szállás apartmanban, wellnesszel: jakuzzi, finn szauna, medence, dézsa. Teljes ellátással.
Pénteken bajai halászlé, szombaton disznóvágás, este élő zene.
Utazás: egyénileg, autókkal.

Árak hamarosan…

Ár tartalmazza a szállást, wellness használatot, teljes ellátást, disznóvágás úticsomagot.

Napi bontás

1-3. nap

Érkezés péntek délután vagy este, autókkal Budapestről, vacsora Bajai halászlé. A szombati program a disznóvágás és a hús teljes feldolgozása. Minden munkát a résztvevők végeznek! Szombat este élő zenés mulatság! Korlátlan disznó és italfogyasztás. A maradékból igazságosan szétosztva mindenki kóstoló csomagot visz haza.
Sítábor
Menü