Rafting hétvége

Ha otthon hagynád egy hétvégére a szürke hétköznapokat, adrenalinra és kikapcsolódásra vágysz, gyere velünk Szlovénia rafting paradicsomába! A Soca folyó kristálytiszta, ivóvíz minőségű víztükrében maga a természet tárulkozik eléd. A túra helyszíne, a folyó legizgalmasabb raftingozható szakasza. Nagy sziklákkal, felfröccsenő hullámokkal tarkított kisebb-nagyobb zúgók. Senki sem marad szárazon!

Mindenkit szeretettel várunk, aki hozzánk hasonlóan a víz, a hegyek és a természet szerelmese.

3 nap, 2 éjszaka, szállás koedukált hálótermekben reggelivel, utazás kisbusszal / autókkal. Csak felnőtteknek!

Rafting hétvége

2023. május

3 nap / 2 éjszaka / rafting, canyoning
Szállás: Hostel Soca Rocks, koedukált szobákban reggelivel.
Utazás autóbusszal.

A túra minimum 16 regisztráció esetén indul!
Oltási kártya KÖTELEZŐ!!!

Árak:

hamarosan

Napi bontás

1. nap

Utazás Budapestről autóbusszal, útközben megállunk a Bledi tónál, esti órákban érkezés  Bovecba, a rafting fővárosába. Szállás elfoglalása, majd ismerkedési est, és terülj-terülj asztalkám az otthonról hozott házi finomságokból. Igény esetén Bovec központjának felfedezése gyalogosan.

2. nap

Ilyen még nem volt! A közös reggelit az Allcamps túravezetői készítik és tálalják nektek. 🙂 Persze, szívesen fogadjuk a segítő kezeket! 🙂

Végre, ezért érkeztünk, a mai napon irány a rafting, a Soca folyó vadvízén. A  túra bemelegítéssel és biztonsági tájékoztatóval indul. Ejtünk pár szót a felszerelésről, a vezényszavakról, és hogy Ti mit tehettek a biztonságotok érdekében. Jön a lényeg, hatalmas, hófehér sziklák közt manőverezünk, folyamatos kisebb-nagyobb zúgók adnak igazi rafting élményt az egész csapatnak!

Rafting túra közben mindig van idő egy jó ugrásra a frissítően hűs folyóba. Jó idő esetén az evezés mellett szörfözünk a hullámokon, magas sziklákról ugrálhatunk és kipróbálhatjuk magunkat pisztrángok közt úszva egy könnyebb, biztonságos zúgóban.

A túra kiszállóján kiépített bázis vár minket, ahol átöltözhettek és könnyű túrát teszünk, varázslatos páfrányos ösvényen és függőhídon közelítünk a Virje-vízeséshez. Vacsorázni egy autentikus étteremben tudunk, nem érdemes kihagyni. Ajánljuk a gombalevest és a kemencében sült bárány bordát…

Este a raftingozók kedvenc szórakozóhelyén mulatjuk az időt, a Birkásban!

3. nap

Akik szomjaznak a hideg vízre és az adrenalinra, nehogy kihagyják az idei extra programunkat, canyoning a Susec kanyonban vasárnap délelőtt. A kevésbé vállalkozóknak szabadprogram Bovecben. Kora délután indulunk vissza Magyarországra.
Vízitábor
Sítábor
Menü