Várunk szeretettel!

Töltsd ki az űrlapot és küld el a jelentkezésedet!

2023/03/01 00:00:00

Sítáborok

Napjaink egyik legnépszerűbb téli, aktív pihenést szolgáló sportja a síelés. Rengetegen utaznak el hosszú hétvégékre a környező országokba és a hegyekbe, gyönyörködni a téli tájban, és csúszni a havas pályákon.

Túráinkat azért szervezzük, hogy élményekben gazdag napokat töltsünk együtt ezeken a csodálatos helyeken. Ha te hegyek között kirándulni, vagy friss hegyi levegőt szívni szeretnél, vagy a legkisebb gyermekkel szánkózni, míg a család többi tagja síel, erre is van lehetőség.  Az egész napos síelés után pedig délutáni/esti programokkal várunk benneteket. Nem tudsz síelni egyáltalán? Ettől ne ijedj meg, szakképzett síoktatóink minden sí tudásra vágyót szeretettel várnak a hegyoldalon! A tábor végére senki nem marad sítalp nélkül. Garantáltan óriási élmények várnak mindenkit.

1. Haladó síhétvége, Jasna-Chopok

2024. febr. / márc.

2. Családi sítábor, Tátralomnic

2023. március 1-5.

Családi sítábor, Tátralomnic

Családi sítábor, Tátralomnic

2023. március 1-5.

5 nap / 4 éjszaka / 4 nap síelés
Utazás autóbusszal.

Szállás: Argo Hotel, Tátralomnic Szlovákia, 2,3,4,5 ágyas zuhanyzós szobákban, félpanzióval.
Kezdőktől a haladókig minden korosztályt szerettel várunk.
A túra minimum 25 regisztráció esetén indul!

Árak:

Felnőtt: 75.000 Ft + 110 Euró + Síbérlet
Gyerek: 65.000 Ft + 110 Euró + Síbérlet

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a napi kétszeri étkezést, transzfert a sípályára, síoktatást és síbérletet.

Napi bontás

1. nap

Reggel 8 óra körül indulunk Budapestről, és kora délután érkezünk meg az adott szállásra. A megérkezést a szállás elfoglalása és kipakolás követi. Ezen a napon még nincsen síelés. Közös vacsorát megelőzően fakultatív szabad program van mindenkinek. A gyerekeket kedvező hóviszonyok esetén szánkózni visszük.
Ezt követi a közös vacsora, és a tábori értekezlet, ahol elmondjuk a hétre vonatkozó napirendet, illetve a legfontosabb információkat.

Síelős napok

Reggeli után kiutazás a sípályákhoz.
Minden oktatást igénylő résztvevő, sí tudástól függetlenül, napi kétszer másfél óra oktatást kap. Egyet délelőtt és egyet délután. Az órák között ajánlott pihenőidő, illetve ebédszünet van. A délutáni órák után a pályákat zárásig szabadon használhatjuk, akár csúszással, akár pihenéssel vagy a helyi hüttékben, finom italok társaságában.
A szállásra történő visszaérkezés, átöltözés és kisebb pihenő után a szálloda éttermében elfogyasztjuk a vacsorát. Ezután az esti programokra szoktunk hangolódni, miközben a gyerekekre különböző versenyek, kreatív feladatok és foglalkozások várnak.
Az est további részében még előkerülhetnek mikrofonok, kareoke dalok és nem utolsó sorban táncos koreográfiák. Gyerekeknek tinidisco, just dance, szigorúan 10 óráig, hogy bírják a következő napi megmérettetést is.
A sítábor helyszínétől függően, fakultatívan, egyéb program lehetőségeket is ki szoktuk használni. (séták, közeli fürdők, wellness)

Utolsó nap

Reggeli után a csomagok buszba pakolása következik, hiszen a sípályáról már egyenesen Budapestre tartunk. A pakolás miatt egy picit később érünk reggel a pályára. Utolsó nap 14 óráig lehet síelni, hogy a megbeszélt időpontban Budapestre érjen a csapat. Ezen a napon oktatás már nincs. Helyette táborzáró síversenyt rendeznek oktatóink, ahol minden bátor jelentkezőt szeretettel várunk. Korcsoportonként díjazzuk az indulókat, az első három helyezettnek érem jár.
Haladó síhétvége, Jasna-Chopok

Haladó síhétvége, Jasna-Chopok

2024-ben találkozunk!

2024. febr. / márc.

3 nap / 2 éjszaka / 3 nap síelés
Utazás autóbusszal, péntek hajnalban.

Szállás: Hotel Stupka, Tále, Szlovákia, 2 ágyas zuhanyzós szobákban, félpanzióval, szaunával. Billiárd, csocsó, wellnes lehetőség.
Középhaladó és haladó síelőket várunk, mert síoktatás nem lesz!
A túra minimum 25 regisztráció esetén indul!

Árak:

Hamarosan…

A részvételi díj tartalmazza az utazást, a szállást, a napi kétszeri étkezést, transzfert a sípályára és 3 napra a sífelvonó díját.

Napi bontás

1. nap

Hajnalban indulunk Budapestről, mert a lehető legtöbbet szeretnénk már első nap a pályarendszeren eltölteni. Síelés után megérkezünk a szállásra, a szobák elfoglalása és kipakolás után közös vacsora, és tábori értekezlet, ahol elmondjuk a következő napokra vonatkozó napirendet, illetve a legfontosabb információkat. Az est további részében fakultatív program kedves táborosok, de mindenkit csábítunk egy kis ismerkedési estre.

2. nap

Reggeli után kiutazás a sípályákhoz.

A pályákat zárásig szabadon használhatjuk, akár csúszással, akár pihenéssel vagy a helyi hüttékben, finom italok társaságában. Minimum 3 fős csoportokban lehet síelni, gyerekeknek felnőtt kísérővel!

A szállásra történő visszaérkezés, átöltözés és kisebb pihenő után a szálloda éttermében elfogyasztjuk a vacsorát, majd előkerülhetnek mikrofonok, kareoke dalok és nem utolsó sorban táncos koreográfiák. Továbbá a kikapcsolódást csocsó, billiárd asztal is segíti.

A szálláson szauna, wellness részleg üzemel. Különdíj ellenében igénybe vehető!

3. nap

Reggeli után a csomagok buszba pakolása következik, hiszen a sípályáról már egyenesen Budapestre tartunk. A pakolás miatt egy picit később érünk reggel a pályára. Utolsó nap 16 óráig lehet síelni, hogy az esti órákban Budapestre érjen a csapat.
Rafting tábor
Hétvégi kikapcsolódás
Menü